Catwalklooks for kids


In ‘ Catwalk look for kids’  vertalen wij de leukste catwalk trends naar kant en klare outfits voor je kids. Zo blijf je op de hoogte voor jezelf van de leukste catwalk trends, maar kun je ook de stijl van je kids up to date houden! Elke week zullen we een ander merk uitlichten wat we gespot hebben op de internationale catwalks. We zullen jongens en meiden trends iedere week met elkaar afwisselen. Uiteraard zullen wij je ook vertellen waar je deze look a like items kunt shoppen!

Vorige week lieten wij jullie kennis maken met  het uberhippe Isabel Marant, waarvan we de kledingstijl kopieerde naar super leuke kids items! Deze week hebben wij ook weer een super leuk merk voor jullie in petto, welke wij gespot hebben op de internationale catwalks. Zitten jullie er klaar voor?

Deze week vertalen wij de catwalk trends die we zagen op de catwalk bij Marc by Marc Jacobs naar geshopte kids items! Maar, wat kunnen jullie eigenlijk verwachten van de stijl van Marc by Marc Jacbos?

De look:
Geïnspireerd op het jaar 1982 waarin aandacht voor detail een grote rol speelt. De meiden worden gezien in veel laagjes en grafische invloeden zoals strepen en andere motiefjes. Veel sjaaltjes werden gespot en niet alleen om de nek, nee ook in de haren, (super leuk voor in de zomer) en om de middel als nonchalant riempje! Vaak is er in de collectie van Marc by Marc Jacobs ook nog wel een vleugje humor te bespeuren. Wisten jullie trouwens dat Marc Jacobs ook een kledinglijn heeft opgezet voor de little ones? Little Marc Jacobs is de kledinglijn voor de kids! Deze lijn staat garant voor luxe en stijl, bekijk ‘m hier om een impressie op te doen van de Little Marc Jacobs lijn waar we al eerder over blogde!

Ready for the catwalklook? 🙂

 

kidscatwalklook

1. Boho sjaaltje in een lekker felle kleur. Muy Malo
2. Jogging pants. Scotch R’belle
3. Haarbandje met bloem. Le Big
4. Blouseje met kleine studs. Zara
5. Lief uitgewerkt shirtje. Zara
6. Lage gympjes. Converse

Bron beeld: Style.com

Plaats een reactie