CATWALK LOOK FOR KIDS


In ‘ Catwalk look for kids’  vertalen wij de leukste catwalk trends naar kant en klare outfits voor je kids. Zo blijf je op de hoogte voor jezelf van de leukste catwalk trends, maar kun je ook de stijl van je kids up to date houden! Elke week zullen we een ander merk uitlichten dat we gespot hebben op de internationale catwalks. We zullen jongens en meiden trends iedere week met elkaar afwisselen. Uiteraard zullen wij je ook vertellen waar je deze look a like items kunt shoppen.

Vorige week lieten wij jullie zien hoe wij de catwalk stijl van Paul & Joe kopieerde naar kant en klare jongens outfits! Omdat vorige week de jongens aan de beurt waren, gaan we deze week weer switchen naar 2 catwalk looks voor de meiden. En we kunnen je verklappen..ze zijn weer leuk en inspirerend! Tatataaaaa:

Deze week gaan we met Zadig & Voltaire de catwalk op. Zadig & Voltaire is een Frans merk en dat die Fransen een goede kijk op de mode hebben, dat blijkt maar weer als wij de foto’s bekijken van hun shows. Helemaal wauwie!

Ze brengen een collectie voor heren, dames én tegenwoordig ook voor kids. Sinds kort zit er zelfs een winkel van dit luxueuze merk in (hoe kan het ook anders) de PC Hoofdstraat in Amsterdam. Moesten we eerst nog naar Antwerpen of Parijs, nu kunnen we ons modehartje ophalen in de PC. De collectie is stylisch en stoer met héle fijne en mooie stofjes, zoals we gewend zijn van Franse merken. Daarnaast vind je super mooie tricots en (cashmeren) breisels. Klinkt lief, maar bij Zadig & Voltaire maken ze er een ‘edgy look’ van door er stoere bikerboots onder te dragen bijvoorbeeld. Kijken jullie mee naar onze catwalk look for kids van Zadig & Voltaire?

meidencatwalklook
1. Geprinte tricot broek. Outfitters Nation
2. (nep) Leren jackje in zalmkleur. Zara
3. Korte enkellaarsjes. Clic
4. Kolsjaal met printje. Outfitters Nation
5. Grijze melee kaftan. Bengh

catwalklookmeiden
1. Linnen look grijs shirtje. (leuk met fel hemdje eronder) Zara
2. Felgeel dun riempje. Outfitters Nation
3. Knalgeel basis hemdje. Bengh
4. Korte stoere laarsjes met pailletten. Clic
5. Luipaardenprint skinny. Finger in the nose

Wat vind jij van de stijl van dit merk? Voor de kinderkledingcollectie van Zadig & Voltaire kijk je op de webshop van  OrangeMayonaise.

Tags: ,