Nieuwe gastblogger: Carola


Hallo! Ik ben Carola, 33 jaar en getrouwd met Les. Samen hebben wij een zoontje, Peppe. Een vrolijk, blond ventje van 15 maanden. Na jarenlang in de modebranche te hebben gewerkt, ben ik 4 jaar geleden mijn eigen kledingzaak gestart. Een droom die uitkwam, maar keihard werken…. Daarom heb ik eind vorig jaar de winkel verkocht om meer tijd met mijn zoontje door te brengen. Nu werk ik 2 dagen bij de kinderkledingwinkel IKKS. De modebranche blijft me trekken. Ik ben gek op shoppen voor mezelf, Peppe en ook voor Les (die daar totaal niks aan vindt ;-)). Genieten van lekker eten, bijkletsen met vriendinnen en vakantie vieren, dat zijn een aantal dingen waar ik gelukkig van word.
Peppe is een jongetje met een eigen willetje, een vrolijk mannetje met een smile van oor tot oor bij alles wat hij doet.
Ik kan me helemaal uitleven op zijn kledingkast. En dat gebeurt ook regelmatig…. Te kleine kleren eruit, nieuwe kleren erin. Peppe draagt nu maat 74/80 en is smal qua postuur. Een skinny jeans staat hem geweldig! Ik ben verslaafd aan shoppen voor mijn kleine man. Het helpt  niet echt mee voor mijn shopverslaving dat ik in een kinderkledingzaak werk. De verleiding is te groot! Met z’n blonde haartjes en guitige gezichtje kan hij veel hebben waardoor ik elke keer weer zwicht voor de nieuwe items die binnenkomen. Maar ook online kan ik me niet inhouden. Zara, Gap, Imps & Elfs en nu dan ook Tumble ‘n Dry!!! Blij dat ze dit merk nu ook in zijn maat hebben.Peppe is net begonnen met lopen en daardoor staan zijn kleren nog leuker lijkt het wel ;-).
Peppe loopt het liefst op zijn blote voetjes door het huis. Op het kinderdagverblijf krijg ik hem regelmatig terug zonder sokken met de mededeling dat hij deze gelijk uittrekt :-). Hoewel hij net een paar weken loopt heeft hij al een hele collectie schoenen in zijn kast staan met dank aan de schoenentic van zijn moeder. Helaas moeten ze nog even blijven staan want ik heb net ontdekt dat hij voorlopig maar een paar schoenen aankan :-(…. Hierover gaat mijn eerste blog. Hoop dat jullie het leuk vinden. Comments zijn natuurlijk welkom ;-)!
Liefs Carola
Peppe_kindermodeblog
Peppe_kindermodeblog
Peppe_kindermodeblog
Peppe_kindermodeblog
Volg me ook op Pinterest en Instagram ( FshnAddict )

1 Reactie

  • door Nathalie Willemse
    Posted 11 februari 2013 20:42 0Likes

    Ja tuurlijk, voor de Lente begint gooi ik m' af! Wat leuk dat je weer werkt, waar werk je… XX

Plaats een reactie