Catwalklook for kids


In ‘ Catwalk look for kids’  vertalen wij de leukste catwalk trends naar kant en klare outfits voor je kids. Zo blijf je op de hoogte voor jezelf van de leukste catwalk trends, maar kun je ook de stijl van je kids up to date houden! Elke week zullen we een ander merk uitlichten wat we gespot hebben op de internationale catwalks. We zullen jongens en meiden trends iedere week met elkaar afwisselen. Uiteraard zullen wij je ook vertellen waar je deze look a like items kunt shoppen.

Vorige week lieten wij jullie kennis maken met  het überhippe Isabel Marant, waarvan we de kledingstijl kopieerde naar super leuke kids items voor onze meiden. Deze week hebben wij ook weer een super leuk merk voor jullie in petto,maar (zoals beloofd ;-)) gaan we deze week de catwalk look ‘kopiëren’ naar stoere jongens items! Want, welk gave merk zullen we deze week gespot hebben op de internationale catwalk?

Deze week vertalen wij de catwalk trends die we zagen op de catwalk bij Diesel black gold naar bijgeshopte kids items! Maar, wat kun je eigenlijk verwachten van de stijl van Diesel black gold?

Rock chic is een thema waar Diesel Black Gold haar collectie op heeft geïnspireerd. Door deze gedachte is goed te zien dat er een beeld is ontstaan van frisse maar dynamische kleding. Verder zijn er veel laagjes te zien in deze collectie die afgewisseld worden met allerlei verschillende patronen en wassingen. Het hoeft allemaal niet te gestyled zijn, het mag lekker nonchalant ogen. We zullen je er ons (favoriete) beeld erbij geven, zodat je het beeld van Diesel black gold kunt zien! Are you ready?

catwalklookkids

 1. Stro hoedje met sjaaltje. Lekker hippie achtig 😉 Scotch ‘n Soda
2. Jeans met lichte wassing. Blue Rebel
3. Rock shirtje. Scotch ‘n Soda
4. Vintage riem. Superbelt
5. Sjaal. Scotch ‘n Soda
5. Slippers. Scotch ‘n Soda

catwalklookboys1. Stoere armband met studs. Cowboysbelt
2. Grijze jeans met bretels. Antony Morato
3. Shirtje met capuchon. Claessens
4. Slippers. Birkenstock
5. Riem. Cowboysbelt
6. Lekker vest met streep. Scotch ‘n Soda

Plaats een reactie