PEPPER IN BANGBANG COPENHAGEN


Door: Bonnie

Voor kerst had ik dit jaar een jurkje gekocht van BangBang Copenhagen. Ik had het merk al vaker voorbij zien komen maar nog nooit eerder iets ervan gekocht. Toen ik dit eenmaal had gedaan en ook meerdere items ervan in real life, dus niet alleen op een foto, had gezien en gevoeld was ik om. Wat een mooi merk! Toen ik een paar weken geleden een foto op Instagram voorbij zag komen van een prachtig meisje in een prachtige jurk van de nieuwe collectie, moest ik deze ook voor Pepper hebben. En zo geschiede..

Een merk dat zich niet laat leiden door alle trends maar haar inspiratie haalt uit origami vouw-technieken en het circus. Streepjes komen ieder seizoen terug. Net als zwart en wit aangevuld met vrolijke kleuren. Het silhouet van dit jurkje is anders dan van de meeste jurkjes. Het is een mooi wijd vallend jurkje gemaakt van een licht katoenen stofje. De strik en de leopard kraag geven het een aparte uitstraling. Heerlijk straks in de zomermaanden met blote beentjes of kniekousen maar ook nu al te dragen met een maillot en shirtje of vest.

Toen we het jurkje binnenkregen was Pepper dolgelukkig. Ze ging rondjes draaien en er werd meteen een showtje opgevoerd. Tja.. dat heeft het effect van sommige dingen op dit meisje. En wat wil je eigenlijk nog meer??

Je kunt het jurkje shoppen via deze link

Je kunt het jurkje hier shoppen

Tags: