NANNA IN BOBO COSES EN BANGBANG CPH

Een leuke stip verveelt nooit. En zeker grote stoere stippen niet, deze zijn alles behalve saai. In de nieuwe Bobo Choses collectie vinden we veel items met coole stippen erop. En bij de webshop Orange Mayonnaise kun je naast allerlei geweldige kindermode merken tegenwoordig óók terecht voor het Spaanse Bobo Choses. Bobo Choses is altijd redelijk voorop de trends, dus wellicht gaan we binnenkort nog meer stippen zien? Ik zeg, kom maar door. Ik hou d’r van! Nanna draagt hier een lichtgrijs hemdje op een gestreepte legging van het kinderkledingmerk Bangbang Copenhagen. Hoe leuk zijn die verschillende kniestukken in mooi pastel roze en groen? Dit is een outfit om in op te vallen, maar ook om lekker te spelen. Have fun!

Klik hier voor meer shopping details van het hemdje

3
2
Klik hier om het Bobo Choses hemdje te shoppen

Of klik hier voor de legging. Klik hier voor meer Orange Mayonnaise

Wat vind jij van deze outfit?
Tags: ,

Plaats een reactie