Kinderkleding zomertrends


Meisjes zijn soms net zoete snoepjes, met een cool randje en jongens mogen deze zomer fashionable hip voor de dag komen. Jongens  dragen een relaxte jeans gecombineerd met een army of stonewashed print shirt erop en een paar stoere sneakers eronder. Meisjes dragen lieve jurkjes in pastelkleuren, stoere shorts met leuke shirtjes en chanel achtige jasjes erop. Alles mag lekker losjes gedragen worden. Laat het lekker wapperen deze zomer. Bij Zalando.nl vind je dit allemaal!
Meer zin in über sportief? Ook dat kan en mag deze zomer met de sporty look die voor zowel jongens als meisjes helemaal geschikt is. Deze sporty trend doet het nu al een paar jaar supergoed en dat is ook niet zo gek. Kids willen lekker sporten en vrijuit kunnen spelen en bewegen met kleding die lekker zit.
Ook sweaters en shirts met dierenkoppen mogen niet in de kinderkast ontbreken. Voor de girls en boys die net een tikkeltje eigenwijzer zijn en die zich durven te onderscheiden, zijn er de verticale streepbroek, de jungle items , tie dye prints én panterprints.

Kleuren palet
Uiteraard zien we veel grijs en blauw, maar een kleur die deze zomer niet in de garderobe mag ontbreken is groen! Denk allereerst aan army groen, in totally army print maar ook in meer basic vorm. Maar deze zomer dragen we ook graag het frissere groen, zoals pastelgroen en smaragdgroen. Pastelkleuren zijn sowieso weer volop in het straat en kleurbeeld aanwezig, maar dan nog nét een tintje zoeter dan in 2012. In 2013 gaan we voor superzoet!

kinderkleding

 

Tags:

Plaats een reactie