Kyan in stoere pyjama van Lief!


Door: Anouk

Als ze net geboren zijn, hoor je van iedereen… geniet maar, ze zijn zo groot! Je denkt, jaja dat zal wel! Pfff…. Hoe cliché! Van alles en van iedereen krijg je hetzelfde te horen. Dan komt er de fase dat je uitkijkt naar elke mijlpaal, de eerste woordjes, alleen zitten, de eerste stapjes enz. Je ziet ze ontwikkelen van wereld verkennende dreumes, stuiterende peuter en nu 3 jaar en 4 maanden verder… komt de volgende fase!

Kyan aanmelden voor de basisschool!! Neeeee…. daar wil ik nog even niet aan denken. Van de ene kant, wordt het steeds leuker, zo’n gezellig kletsende peuter die je elke dag weer doet verbazen van zijn leuke uitspraken; Hij wil prinses worden met Carnaval en in het nieuwe huis toch echt een roze met paarse kamer! Help, wat doe ik fout?! Maar ik moet nu toch echt zelf ook tot de conclusie komen, dat deze 3 jaar echt omgevlogen zijn. Dus de momenten nog maar even koesteren, dat ze nog zo lekker klein lijken…
Dat vind ik vooral als ze fris gewassen, lekker in hun pijama bij je op de bank zitten of heerlijk slapen….zucht!
Hier heeft Kyan een stoere pyjama aan van lief! lifestyle. Ook het stoere setje ondergoed is van lief!
Ik heb deze pyjama met korting gekocht bij Amazingkids.Slaap lekker!! (Allways kiss your children goodnight, even if they’re allready asleep )
kinder pyjama
kinder pyjama
kinder pyjama's
leuke kinder uitspraak
Tags:

Plaats een reactie