KINDERKLEDING REVIEW: KYAN IN RETOUR


Door: Anouk (mama van Kyan)

Helemaal leuk toen ik een mail kreeg van Free om een item van Retour te reviewen! Na lang wikken en wegen heb ik toch gekozen voor een stoere slimfit voor Kyan, namelijk het model Dilano. Binnenkort wordt hij 4 en gaat hij naar school en daar hoort ook een nieuwe garderobe bij die helemaal “schoolproof” is. Gelukkig kan ik mijn kleine man nog steeds alles aantrekken.

Kyan is lang en smal, dus ik kom voor hem altijd uit op slimfits. Deze stoere broek van Retour heeft geen hele smalle pijpen, maar wel een mooie pasvorm, hij sluit mooi aan om de taille (op school zijn riemen niet handig…) en hij valt lang. Ook super stoer met het logo achterop en het afneembare riempje. Hier staat Retour ook om bekend, een mooie pasvorm en aandacht voor detail.

Op de foto is de broek gecombineerd met een jeansblouse. The double-demin look was bijzonder populair in de jaren tachtig en is weer helemaal terug van weggeweest. Maar deze jeans combineert ook leuk met een felle trui. Kortom een musthave, met een mooie pasvorm en makkelijk te combineren!

Oordeel zelf…

Klik hier voor alle details van deze stoere jeans

Kyan

Kyan 1

Kyan 2

Kyan 3

Kyan 5

 

Klik hier om deze stoere jeans te shoppen

OF Klik hier om de hele collectie van Retour te bekijken

 

Wat vind jij van deze jeans?

Tags: , ,

0 Reacties

  • door Gonda Käfer
    Posted 11 september 2013 12:08 0Likes

    Wat leuk! De double denim look staat hem heel erg stoer!

Plaats een reactie