Nieuwe zomercollectie van ZARA Baby Girl


Door: Danielle

Leuk hoor al die lokkertjes van kindermodewinkels om voor kleine prijsjes de laatste paar snowboots en skipakjes in te slaan, maar zoals jullie van mij weten zit ik met mijn hoofd al bij de lente/zomer. De sneeuw is heerlijk en levert leuke kiekjes op – Sara Lou op de slee, maar van al die prachtige nieuwe collecties die voorbij komen gaan de alarmbellen rinkelen – in positieve zin natuurlijk. Net als de kassa’s die na mijn bezoek hysterisch rinkelen. Maar zoals altijd laat ik me niet snel van de wijs brengen. Zo kreeg ik roze blosjes op mijn wangen en werd ik helemaal gelukkig bij het zien van de eerste nieuwe items van de Baby Girl-collectie van ZARA.

Zara dress knit

Zara jackets

Zara marine

ZARA combineert voor deze collectie super gave knitted jurkjes en spijkerbroekjes met kant, dat ook terugkomt in de roze mini sneakers. Ook als denim-freak word ik weer hartelijk beloond met een onwijs kekke jumpsuit van zacht spijkerstof afgezet met studs, helemaal hot voor de zomer. Verder zitten de skinny’s in diverse kleuren ook weer in het assortiment. Dus ook aan de color addicts wordt gedacht. Zonder blikken of blozen goed te combineren met hippe ballerina’s met tijgerprint. Verder besteden ze ook weer genoeg aandacht aan army en demin! Ook dit seizoen niet weg te denken uit de kledingkasten.

Zara jumpsuit

Zara shoes knit

Zara shirt
Jullie hebben me denk ik al door. Mijn creditcard ligt oververhit in de kast, in afwachting op meer actie. Oordeel zelf, ik ben benieuwd wat jullie van de nieuwe collectie vinden!

Zara army shoes

Zara jeans panterZara jeans jacket

Zara color skinny jeansZara knit pink

Oh ja en voor degenen die de aankomende dagen toch nog een kek sneeuwpak nodig hebben. Hierbij nog een leuk koopje van Mini Rodini

Mini Rodini skipak
Van €179,00 voor €89,50

Sara Lou in de sneeuw

 

Tags: , ,

Plaats een reactie