Nieuwe zomercollectie Supertrash girls


Ben je klaar voor een flinke dosis girl fashion of beter gezegd, girl power?! Het is tijd om de nieuwe collectie van Supertrash Girls met je te delen! De nieuwe collectie is super girly, maar wel lekker los! Fladderende stoffen, fijne pasvormen. Geen enkel meisje zal onopgemerkt blijven in deze spetterende collectie van Supertrash girls en ik denk dat menige mama zich nu hardop afvraagt, hebben ze ook mijn maat? Okey, de collectie is behoorlijk volwassen – maar eerlijk is eerlijk-  dat is wel een beetje dé trend. Ik heb mijn favorieten al voor je geselecteerd, waarbij ik als een blok ben gevallen voor de witte jumpsuit. Knalrode all-stars of cobalt blauwe New Balances eronder en gaan! En ja, ik vraag me nu ook hardop af, hebben ze die ook in mijn maat?

Go Girls! Het is tijd voor Supertrash! Direct shoppen bij OrangeMayonnaise

Supertrash girls favorieten Kindermodeblog

Supertrash girl_1

Supertrash girl_2

Supertrash girl_3

Supertrash kids

Supertrash kids

Supertrash kids

Supertrash kids

Supertrash kids

Bekijk de leukste kinderkleding bij —-> OrangeMayonnaise

Plaats een reactie