ZOMERCOLLECTIE SHAMPOODLE


Door: Esther

Met de eerste zonnestralen en zomerse temperaturen van afgelopen week, kan ik je de lente/zomer collectie van Shampoodle niet onthouden! ‘The Wonderland Collectie’, wat wordt ik hier blij van! Fijne kleuren en prachtige stoffen, i love it! In deze collectie zijn maar weinig patronen of prints terug te vinden. Geen army, geen ikat, geen sterren, maar gewoon mooie kleuren en mooi materiaal. En het mooiste van alles is, is dat je alle items en kleuren goed met elkaar kunt combineren; geel met zilver, perzik met panter, oranje met roze. Durf! Bovendien is het merendeel van de katoenproducten gemaakt van organisch katoen.
En wist je dat Shampoodle zelfs een lijn heeft voor volwassenen? Zou jij iets uit de lente/zomercollectie bestellen voor jezelf? Dit te gekke perzikkleurige ‘reversible’ jasje bijvoorbeeld?

Shampoodle SS13 #kindermodeblog

Shampoodle SS13 #kindermodeblog

Shampoodle SS13 #kindermodeblog

Shampoodle SS13 #kindermodeblog

Shampoodle SS13 #kindermodeblog

Shampoodle SS13 #kindermodeblog

Shampoodle SS13 #kindermodeblog

Shampoodle SS13 #kindermodeblog

Hieronder vind je een sneak peek van de Shampoodle AW13 collectie, welke blogger Jerr en ik alvast voor jullie spotte op Playtime in Parijs! In de wintercollectie meer patronen, maar dezelfde mooie stoffen. Ik ben fan en jij?

Shampoodle AW13 #playtime #kindermodeblog

Shampoodle AW13 #playtime #kindermodeblog

Wat vinden jullie van Shampoodle?