ORGANIC ZOO | OUTFIT ZOE

Oh wij smelten helemaal weg bij het zien van deze foto’s!! Wat een schatje is deze kleine meid en wat ziet ze er geweldig uit! Zoe kan lekker spelen en bewegen in deze sweater van Organic zoo die ook nog is  ideaal is voor dagen als vandaag! Het zonnetje schijnt maar we moeten ons nog wel met een extra laagje aankleden. De combinatie van het klassieke streepje met het lieve printje maakt deze unisex sweater zo speciaal en leuk! De collectie van Organic zoo bestaat uit o.a rompertje, sweaters, t-shirts en broekjes allemaal gemaakt van biologisch katoen. Elk item heeft een lieve print of grappige tekst en zijn gemakkelijk te combineren met overige items uit de kast van je kleine! Een fijne sweater is overigens nooit mis, ook als straks de lente echt is doorgebroken komt deze nog goed van pas! Zoe draagt de sweater op een coole jeans en met stoere sneakers. Zoe kan op avontuur uit! Have a nice day!

 

Je kunt de sweater van Organic zoo shoppen via deze link

_63A3901

_63A3988

_63A3991

_63A3946

_63A3968

_63A3937

Klik hier om te shoppen bij Organic Zoo

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags:

Plaats een reactie