Door: Anouk

Kleine mannetjes worden groot… Kyan is alweer 3 jaar! Dat merk je ook in de kleren, hij valt nu echt in de grotere jongensmaten. Het stoere merk Scotch Shrunk begint pas bij maat 104. De naam verraadt het al: Scotch Shrunk is de gekrompen versie van Scotch & Soda!

Het kleine broertje is minstens zo stoer, minstens zo rebels en minstens zo hip. Het label is geïnspireerd door de herencollectie, waardoor veel kledingstukken een kopie zijn van de grotere maten: de ontwerpen zijn net zo stoer, liefdevol en draagbaar en bevatten minstens zoveel details. Tegelijkertijd blijft het kinderkleding en daarom heeft Scotch Shrunk  schattige, jongensachtige elementen toegevoegd aan de collectie. Vintage en varsity vormen de basis, gecombineerd met Amerikaanse High School looks.

De collectie van Scotch Shrunk is erg breed, van t-shirts, hoodies, vesten en polo’s tot korte broeken, jeans en zelfs trendy swimshorts. De stoere accessoires maken de collectie compleet. Warme tinten en jongenskleuren vormen de basis waarin veel sportieve details zijn verwerkt.

Scotch Shrunk werkt met leuke en creatieve teksten en prints. Op de foto heeft Kyan een stoer gestreept shirt aan van Scotch Shrunk met tekst “York“ en bretels met camouflageprint (deze zijn afneembaar).

Hier gecombineerd met een camel skninny van Esprit en Develab boots.Ik denk dat ik niet verder hoef uit te weiden, dat de foto’s wel voor zich spreken.. Mr Shrunk!

Scotch en shrunk

Scotch en shrunk-kindermode

Scotch en shrunk-kindermode

 

Wat vind jij van dit merk?

Scotch shoppen? Dat kan bij Kixx online 

Tags: , ,

Plaats een reactie