Romy in mijn perfecte regenjas


Door: Sanne

Ik keek er wel een béétje van op maar dat heb je als de perfecte regenjas aan de kapstok hangt en maar niet gebruikt wordt. Dit dacht ik toen ik vol enthousiasme het tijgerjasje van Romy van de kapstok af rukte. Het regent, jeeeeej!!! Eindelijk kon het regenjasje goed gebruikt worden. Zijn jullie het met mij eens als ik zeg dat ik nérgens een leuke regenjas kan vinden, ook niet voor jezelf? Lang leve Ebay!
Op Ebay.com kom ik de leukste schoentjes, slofjes en ja, regenjasjes tegen, allemaal voornamelijk uit Amerika. Dit regenjasje is van Baby Gap, een enorm bekend merk uit dit land. Ik beloof je dat ik er binnenkort nog meer over vertel, want het is zeker de moeite waard en omgerekend naar euro’s helemaal niet duur!

Ik als enorme dierenprint freak viel natuurlijk als een blok voor deze vreselijk leuke regenjas. Hij is vanbinnen ook nog gevoerd, heerlijk als het wat kouder wordt. Zijn jullie ook verliefd?

Extra ‘tuttig’ en dus helemaal geweldig wordt het jasje door de ruches aan de onderkant. De gouden druk-knoopjes maken het helemaal af! Het jasje kostte, inclusief 10 euro verzendkosten, 32 euro.

 

Tags: , ,

Plaats een reactie