ROMY IN BILLIEBLUSH


Door: Sanne

Het huis is vervuld met het woordje ‘nee’. Overal waar ik kom, hoor ik ‘nee’. In huis galmt het woordje ‘nee’.  Als ik wat vraag, is het ‘nee’. Soms droom ik over ‘nee’.  Mijn dochter haar vocabulaire komt niet verder dan het woordje ‘nee’. Ach, zo erg is het allemaal niet, maar inderdaad, mijn dochter zit in de ‘nee-fase’.
Soms vind ik het “schattig”, zo’n meisje die “weet wat ze wil”, maar soms word ik er ook horendol van. Af en toe vraag ik me af: komen we er óóit nog wel eens van af? Gek genoeg valt het met het uitzoeken van de kleding nog wel mee. Het kan erger heb ik me laten vertellen, maar steeds vaker is daar de beroemde NEE die de hoek om komt kijken. “Nee mama, niet DIE legging mama” of “Nee, niet LEUK mama!!” Tja.

Zo op een zonnige zaterdagochtend staat daar de postbode (“postmeneer”) aan de deur met wel een heel leuk pakje in de handen. Mama blij want Het Jasje van Billieblush is gearriveerd!
Op slag verliefd was ik toen ik dit schattige regenjasje zag van dit gave meiden-merk. Het uitlopende, ballerina-achtige model met de roze stipjes en een cute strikje op de voorkant: hebben!!
Romy begint driftig uit te pakken, in de veronderstelling dat ze een cadeautje krijgt, tegelijkertijd sta ik er half nagelbijtend bij want…. wat als die ‘nee’ weer voorbij zou komen? Vandaag is het dé ideale dag om dit TE cute jasje te dragen en foto’s te schieten! Ook daar hoor ik Romy namelijk wel eens ‘nee’ tegen zeggen. En toen kwam het jasje tevoorschijn. Ik schiet schichtig met mijn ogen van het jasje naar Romy en weer terug. En? En? Wat is de stand van zaken? ….. “LEUK mama! Aandoen mama! Muts aan! Romy legenjas mama!” Zucht.

Romy zei volmondig JA tegen dit jasje, sterker nog, het jasje is niet uit geweest die dag. Thuis, op de bank, aan tafel, you name it.
Ons huis werd eens vervuld met het woordje JA. Totdat het jasje toch echt een keer uit moest…

 Klik hier voor meer details van dit jasje

 

(Leuk detail: de “poezen-uggs” komen van de Primark en kosten €11! De skinny sterren-spijkerbroek is een good old H&M en kost €14.90)

Klik hier om het regenjasje te shoppen

OF Klik hier om meer Billieblush te shoppen

 

Heb jij al een kijkje genomen bij Billieblush?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie