Romy in het perfecte rokje


Door: Sanne

Ok, ik heb het een klein beetje op de groei gekocht, maar ook dat kan z’n charme hebben. Het betekent dat een mens voorúit denkt en dat is nodig met een kleine diva. Ik geef dit altijd als reden op als ik weer eens wat op de groei heb gekocht, gewoon  omdat ik het niet kan laten liggen.  Je wil zo lang mogelijk van iets genieten als je ergens idolaat van bent. Dat is precies wat ik dacht toen ik super cute-rokje zag. Ik werd verliefd op de kleur, uiteraard het dierlijke printje (succes verzekerd!) en het ietwat oudbollige model. Juist door de groen-blauwige kleur en de witte details, vond ik het meer dan perfect om er alles mee te combineren. Alles, als het maar niet bij elkaar past 😉  Het liefste moeten het kleuren zijn die bij elkaar ‘vloeken’.
Het rokje komt bij de Zara vandaan, helaas van de vorige collectie, dus ben bang dat jullie ‘m niet meer kunnen scoren. Maarrr, lang leve de nieuwe collecties want er zijn genoeg andere tule-achtige rokjes te vinden. Zal daar later meer over bloggen 😉

Alle items die Romy draagt, komen van de Zara vandaan. Kan daar ook niet genoeg van krijgen.

 

Koop jij ook wel eens wat op de groei?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie