NAME IT JEANS JURK | OUTFIT OLIVIA

Jurkjes daar maak je Olivia en mama altijd blij mee!!! Inmiddels heeft ze al een aantal gave items in haar kledingkast hangen. Olivia draagt het allerliefst een jurk en als ze thuis is met blote voetjes en als ze de kans krijgt zonder onderbroek. Hihi zo loopt ze het liefst rond.

Aangezien Olivia op Floddertje lijkt en niks schoon kan houden kan ik niet genoeg jurkjes hebben. Ik weet niet hoe het bij jullie thuis er aan toe gaat? Maar zodra er maar iets van eten op tafel komt (fruit, koekje of een maaltijd) dan moet ik Olivia letterlijk inpakken met een grote slab en opvangbak. Zelfs dan weet zij het nog te presteren om zichzelf vies te maken. Een paar keer per dag verkleden is een normale zaak hier thuis en slabbetjes zitten standaard in mijn handtas. Ik zit regelmatig met grote ogen te kijken naar kinderen van haar leeftijd die zonder slab eten en gewoon schoon blijven. Dit wil ik oooook!!

Terug naar het nieuwe jurkje van Olivia. Dit keer heb ik een jeans jurkje van Name It gescoord. Dit model vind ik echt te gek, mooi sluitend aan het bovenlijfje en een zwierig rokje. Het jurkje is vrij simpel maar in combinatie met de stof en het model vind ik het juist een hip item. Voordeel van dit jurkje is dat het niet alleen in de zomer gedragen kan worden maar het hele jaar door.

Klik hier om het jurkje van Name It te shoppen

name it spijkerjurk olivia

name it spijkerjurk olivia

name it spijkerjurk olivia

name it spijkerjurk olivia

name it spijkerjurk olivia

name it spijkerjurk olivia

Klik hier om direct naar de website van Name It te gaan

Wat vinden jullie van Olivia haar outfit?

 

Tags: ,

Plaats een reactie