SPAANSE SCHOENEN BIJ LA LUZZ


Dat jonge meiden dolgraag als prinsessen door het leven gaan heeft mij vanmorgen ruim tien minuten vertraging bezorgd. Mijn driejarige peuter stond erop om op haar hakken naar de crèshe te gaan. Uiteraard heeft moeders daar een stokje voor gestoken, maar wanneer mijn meisje thuis is mag ze heerlijk op haar Spaanse flamenco schoenen door het huis banjeren. En okey, heel soms als we een klein boodschapje doen. Maar wat mij betreft hoeft niet altijd de gehele verkleedgarderobe open gerukt te worden om mijn meisje hét prinsessen gevoel te bezorgen. Met alleen al deze Spaanse flamenco schoenen is dat gevoel compleet! Je draagt deze überschattige spaanse schoentjes dus gewoon onder een super coole zomerse outfit!
Bij La Luzz hebben ze de Spaanse schoenen in allerlei kleuren. Goud, zilver, roze, met stip, zonder stip. Kortom, voor elke prinses wat wils! En ze zijn echt niet duur, dus bij deze ook meteen mijn cadeau tip!

lookbook laluzzAlle kleding items komen van Zara.com

spaanse schoentjes

spaanse schoentjes
Benieuwd naar alle soorten Spaanse schoenen? Bekijk ze hier allemaal bij La Luzz

Heeft jouw dochter al Spaanse schoenen?

Tags: , , ,

1 Reactie

  • door Renske
    Posted 12 juni 2013 09:27 0Likes

    Grappig zijn ze die schoentjes van la luzz!

Plaats een reactie