Fan van Vans en aardbeitjes


Door: Sanne

Ik moet eerlijk bekennen, ik ben fan van veel dingen. Ik ben een enorme fan van shoppen (goh!), mode, sneakers, Romy, verre reizen maken,  mooi weer, fruit en dan met name van aardbeien.
Je kan je dus wel een beetje voorstellen hoe ik mij voelde, ja, daar had ik die bekende kriebel weer, toen ik deze geweldig leuke Vans tegenkwam voor Romy. Alles is in deze sneakertjes verwerkt waar ik zo vreselijk fan van ben: ik was online aan het shoppen, naar de nieuwste mode voor Romy. Ik was niet in Nederland aan het shoppen, nee dat was helemaal in Canada. Deze sneakertjes waren perfect voor het mooie weer wat er eindelijk aan zat te komen en terwijl ik deze sneakertjes heel snel in mijn winkelwagentje deed, kreeg ik een enorme behoefte aan mijn verslaving: aardbeitjes.
Lees: de perfecte nieuwe aanwinst dus!!

Het duurde wel even voordat Romy de aardbeienschoentjes aan kon, maar ik koop graag iets op de groei 😉
En jawel, eindelijk was daar het moment aangebroken dat madame (in de zomer!) eindelijk met deze pareltjes van sneakers kon rond paraderen. Er liggen nog een paar tijger-Vans te wachten totdat hun tijd rijp is…. Tot die tijd moeten we het met deze über-vette aardbei sneakers doen!

 

Legging Mini Rodini, T-shirt H&M

Wat vind jij van gekke sneakers?
Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie