Mini Rodini bij Bonbonontheblock

Een blogpost schrijven over Mini Rodini bij Bonbonontheblock is vragen om gezwijmel. Adem in: kindermode, adem uit: kindermode. Dag in dag uit zit ik met mijn neus in de kinderkleding. Het begint al ‘s morgens vroeg met het aankleden van mijn honnepon. Of eigenlijk nog nét ietsjes daarvoor, als ik aan het bedenken ben wat de dag ons brengt. En ben ik niet met haar bezig, met het huishouden of met de bergen aan was, dan zit ik wel achter mijn laptopje opzoek naar nog meer kindermode inspiratie. Ik ben zó blij dat daar nooit een einde aan lijkt te komen. Mode, ik hou van je!

Er zijn heeeeel veel kinderkledingmerken waar ik dol op ben. Maar een paar merken krijgt van mij dat extra sterretje. Dit zijn merken die me collectie na collectie, slapeloze nachten bezorgen. Want werkelijk elk item, elk stuk, is voor mij een mushave om hebberig van te worden. ….

Mini Rodini zit bij mij -zoals jullie weten- heel erg diep. Het was liefde op het eerste gezicht toen ik drie maanden zwanger was en mijn debuut maakte op de kinderafdeling. Ik kocht mijn allereerste kinderkledingstuk en deed gelijk een Mini Rodinietje. Een goed begin is het halve werk -en hoewel ik natuurlijk al een fashionista in hart en nieren was- werd die zaterdag een zaterdag om nooit te vergeten. De liefde voor kindermode was geboren en Mini Rodini bleek mijn eerste liefde te zijn….

Gelukkig kan ik de passie voor Mini Rodini met andere moeders delen, noem het een soort lotgenotencontact. Zó fijn om te weten dat ik niet de enige ben met dit zwak. Ze sturen me ook fotootjes toe waar mijn hart weer flink van bonzen gaat. Laatst die coole dude van een Flint en nu weer die te leuke Lion en Penelope of kan ik beter zeggen… Tarzan en Jane? Zucht ♥♥ Adem in: Mini Rodini Adem uit: Mini Rodini

Mijn allerlaatste gezwijmel van vandaag en dan hou ik écht op! Ik mag de webshop BonBonontheBlock op Kindermodeblog verwelkomen en daar ben ik echt heel blij mee! Gave webshop, machtige merken.  Doe ook een Mini Rodinietje zou ik zeggen, en maak deze dag ééntje om nooit te vergeten 🙂 !

Mini Rodini kinderkleding 2012Mini Rodini kinderkleding 2012Mini Rodini Bonbonoptheblock

Mini Rodini Bonbonoptheblock

Mini Rodini Bonbonoptheblock

Mini Rodini Bonbonoptheblock

Mini Rodini Bonbonoptheblock

Mini Rodini kinderkleding 2012

Mini Rodini kinderkleding 2012
Klik hier om naar Mini Rodini bij BonBonontheblock te gaan

Tags: , , , , , ,

1 Reactie

  • door Roos
    Posted 22 april 2012 10:18 0Likes

    Wat een onwijs leuke site! Ik word er wel een beetje hebberig van… 🙂

Plaats een reactie