PERSOONLIJKE COLUMN: HOBBELS EN AANPAK

Het einde van 2014 is in zicht! En dat betekent…terug kijken! 2014 was leuk! Héél erg leuk! Maar eerlijk? Ook best zwaar.

Op een ‘sneakpeek foto’ van deze blogpost kwam een reactie / vraag van een volger, hoe ik dit nou toch allemaal doe. Hoe ik toch alles combineer en aanpak, wat mijn hobbels zijn geweest. En hoe ik mijn leven in balans houd…waarbij ze zich excuseert voor dit zweverige woord. Ik wil daarom best wel eens vertellen hoe ik dat doe óf hoe ik dat niet doe 😉 Het leven is niet perfect, ook niet dat van mij 🙂

De combinatie van keihard werken en een gezin gaat eigenlijk best heel goed. Natuurlijk is het soms puzzelen en schakelen – ohnee kind ziek, oppas ziek of studiedag én site uit de lucht, help! –  maar het is goed te doen! Want waar een wil is, is een weg en je moet actie ondernemen als je iets bereiken wilt. En het hebben van heel leuk werk en een liefdevol en gezond gezin is gewoon heel erg fijn en geeft heel veel energie. Natuurlijk zijn er soms gebroken nachten en dat maakt het heavy, maar ik mag eigenlijk wel in m’n handjes knijpen van geluk. Maar op sommige situaties in het leven heb je totaal geen invloed en die zijn daar ineens, patsboem. Ik wil daar eigenlijk niet teveel over zeggen, maar het afgelopen jaar moest ik ook rouwen. Maar het runnen van een online bedrijf gaat eigenlijk gewoon dag en nacht door! Dus je kunt niet even rustig achterover leunen of zwaar toegeven aan de vermoeidheid. Ik tenminste niet! Ik wil mijn bezoekers en volgers elke dag leuke content brengen, liefst meerdere keren per dag, dus stoppen of even rustiger aandoen is dus geen optie. Daarvoor is Kindermodeblog te groot geworden. Ik vergelijk het wel eens met de krant waar je een abonnement op hebt. Die verwacht je ook in de bus. Zo is dat met mijn websites ook, mijn volgers verwachten nieuwe blogs.

Gelukkig vind ik mijn werk nog steeds helemaal het einde en krijg ik er enorm veel energie van. Uiteraard zijn er soms lastige situaties binnen mijn bedrijf en moet ik continue keuzes maken. Gelukkig heb ik met dit laatste geen moeite en weet ik van aanpakken. En dat ik het nieuwe jaar in mijn nieuwe kantoor ga beginnen, voelt echt heel speciaal. Ik kan echt niet wachten om het bedrijf in 2015 verder te gaan uitbouwen en te professionaliseren! Ik heb echt heel veel zin in het nieuwe jaar!
Nieuw op Kindermodeblog is vanaf vandaag de fotoserie bij mijn persoonlijke column over Kindermodeblog en het ondernemerschap. Ik ga dus 1x per week mijn eigen outfits met jullie delen! #spannend 😉 Ik hoop dat jullie het leuk vinden….!

Frederieke Wieberdink Kindermodeblog

Frederieke Wieberdink Kindermodeblog

Frederieke Wieberdink Kindermodeblog

Frederieke Wieberdink Kindermodeblog

Frederieke Wieberdink Kindermodeblog

Frederieke Wieberdink Kindermodeblog
Frederieke: Jurk en Vest Zara, Schoenen Stradivarious
Guusje: Vest Tumble ‘N Dry, shirt L’Enfant Sauvage, Legging Tootsa McGinty, Laarsjes Polarn O. Pyret

Foto’s door Nienke van Denderen

 

Tags: , ,