Kindermode op de camping

Door: Marjolein S.

Afgelopen week zijn we met de kinderen een weekje op vakantie geweest op de camping in Bloemendaal. Hoewel het niet altijd even warm was, maar de zon toch volop scheen, hebben de kinderen eindeloos buiten gespeeld, op het strand en op de camping. En als er iets is waar je op het strand en op de camping niet over na hoeft te denken dan is het hoe de kinderen erbij lopen. Nou lukt het toch al nooit mijn kinderen ‘vlekkeloos’ de dag door te laten komen, op de camping was het helemaal snel bekeken met de schone gezichtjes, handjes en kleren. In no time veranderden ze in kleine schoffies vol zand-, gras- en chocoladevegen en ik moet zeggen, zo zie ik ze het liefst! En of het nu 5, 10 of 20 graden was, Loet wilde steevast zijn regenlaarsjes en zijn capuchontrui aan en zo ging hij de wereld verkennen… om ‘s avonds helemaal rozig en voldaan in zijn bedje te kruipen!

Marjolein Schreurs Kindermodeblog

Loet op het strand in Bloemendaal

Loet Kindermodeblog

Loet Kindermodeblog

Sophie

 

Loet (alles van american outfitters, laarsjes bergstein)
sofie (jasje Z8, broekje WE, laarsjes Braqueez)

0 Reacties

  • door Liza
    Posted 23 mei 2012 12:17 0Likes

    Leuke blog weer Marjolein! Kamperen is ook heerlijk voor kids. Hoop dat het jullie ook beviel, maar zo te zien wel.

  • door sanne
    Posted 25 mei 2012 12:06 0Likes

    Gave foto’s!

Plaats een reactie