Designer: Guess for kids


Door: Sanne

Vroeger was ik persoonlijk erg fan van Guess. Veel marine-kleuren zoals rood, blauw en wit gebruikten ze en af en toe een kleine glitter hier en daar. Eerlijk gezegd ben ik door de jaren heen hier een beetje vanaf gestapt. Tegenwoordig knalt Guess voor volwassenen eruit door middel van knal kleuren, veel zilver en vooral véél glitters. Niet echt iets voor mij.
Zoals jullie natuurlijk van mij gewend zijn, ben ik veel op internet te vinden voor de laatste trends en koopjes. En niet alleen voor mezelf, maar tegenwoordig vooral voor Romy. Het merk Guess en ik hebben elkaar weer ‘ontmoet’ na een jarenlange pauze. Nog steeds ben ik niet fan van alles maar er zitten toch echt wel héle leuke spulletjes bij! Zo heb ik een ontzettend gaaf zomer-spijkertuinbroekje aangeschaft waarvan ik hoop dat Romy het gauw aankan 😉

Uiteraard wil ik de gave collectie van Guess jullie niet onthouden, en, niet geheel onbelangrijk: het is niet onbetaalbaar!

 

 

 

 

Klik hier om naar Guess te gaan

Tags: , ,

Plaats een reactie