Designer: Baby Dior kindermode


Sanne is dol op twee dingen. 1 designerkleding en op koopjesjagen. Zij blogt hier wekelijks over op Kindermodeblog. De ene week komt zij met een designer waarvan je zult watertanden en de andere week blogt ze over een koopje waar je heel blij van wordt. Deze week is er een weer een designer aan de beurt…

Door: Sanne
Classy, simpel in positieve zin en vooral een beetje ‘kak’ om het zo maar te zeggen.  Christian Dior is de naam. De naam van überluxe en status. Dit betekent ook meteen dat het merendeel van onze samenleving dit merk niet kunnen betalen. Maar dit hoeft natuurlijk niet te betekenen dat we er dan niet over kunnen schrijven. Laat ik deze week met iets unieks maar onbetaalbaar 😉 komen. Ballerina’s van 350 euro, jurkjes van bijna 550 euro, niets is te gek. Het is duur, maar het is natuurlijk wel van Christian Dior. Stiekem dromen we er allemaal wel van, eerlijk toegegeven. Naast het bekijken van de supermooie foto’s kan je er natuurlijk ook heel veel inspiratie mee op doen. Want, er goed uitzien hoeft natuurlijk niet duur te zijn!

Ik heb een aantal van mijn favoriete plaatjes op een rijtje gezet.

Get inspired!

Dior Babymode kindermode

Dior Babymode kindermode

Dior Babymode kindermode

Dior Babymode kindermode

Dior Babymode kindermode

Dior Babymode kindermode
Klik hier om naar Dior te gaan

Wat vind jij van Baby Dior?

 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie