Designer kinderkleding: 3.1 Phillip Lim for kids


Door: Sanne

Naast de opvallende prints en een beetje ‘gekke’ kinderkleding, hou ik ook echt heel veel van less is more. Beige kleuren en simpel. Uniek en klassiek. Oog voor detail én kwaliteit dat er vanaf spát. De prijs schiet omhoog, maar dan heb je ook wat 😉 zeg ik altijd maar. En dat is precies waar Phillip Lim voor staat. Persoonlijk vind ik dit echt een supergaaf merk, juist omdat hij soms de basic tinten combineert met bijvoorbeeld fel gekleurde schoenen.

Van de collectiefoto’s van Philip Lim kan ik heel erg blij worden. Natuurlijk wil ik jou dit niet besparen dus heb mijn favoriete foto’s voor je op een rijtje gezet. Sommige zijn van een vorig seizoen, maar zeker niet minder mooi!

Klik hier om naar 3.1 Phillip Lim te gaan

 

 

Wat vind jij van 3.1 Phillip Lim for kids?

 

 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie