Kindermodetrend: 6X print shorts


Ik word heel erg blij van korte shorts. Ze zijn er in alle mogelijke kleuren en prints. Keuze genoeg dus. Vandaag zet ik de 6 leukste print shorts op een rijtje. Deze mag je combineren met een print t-shirt, maar als je dat te heftig vindt kies dan voor een zacht effen kleur, zoals pastelgroen of pastelroze. Je kunt elk shortje direct shoppen door op >>>shop te klikken. Welke vind jij het leukst?

Kindermodetrend_shorts_scotch r'belle

Kindermodetrend_shorts_Zara

Kindermodetrend_shorts_Zara

Kindermodetrend_shorts_H&M

37979a_moodstreet-short

40279a_supertrash-girls-short

Tags: , , , , , ,

0 Reacties

  • door Johanna
    Posted 31 mei 2012 14:36 0Likes

    De bovenste ‘american’ short van Scotch heeft mijn oudste dochter ook. Leuk met witte off shoulder naveltrui met motorboots of fluoriserende tanktop met havianas er onder.Zucht, mijn benen zijn na 4 kids niet meer shortproof anders had ik voor mezelf ook flink ingeslagen… Overigens vind ik die van H&M met leopard print ook helemaal super!

Plaats een reactie