Lookbook: ZARA streetstyle


Zoals jullie weten ben ik dol op de lookbooks van Zara. De fotografie, de stijl, de kleding…ik kan daar zó van genieten. Deze keer hebben ze voor het kinder lookbook ‘de modebloggers’ als inspiratiebron gebruikt. Modebloggers fotograferen zichzelf voornamelijk op de straat en streetstyle fotografie is de afgelopen jaren enorm gehyped. Zara komt altijd met de laatste trends en veel van hun kinderkleding is rechtstreeks vertaald uit de volwassenmode. Een lookbook kids rechtstreeks vanaf de straat is dus een logische keuze 🙂 Enjoy deze Zara inspiratie op Kindermodeblog!

Zara kinderkleding Kindermodeblog

Zara kinderkleding Kindermodeblog

Zara kinderkleding Kindermodeblog

Zara kinderkleding Kindermodeblog

Zara kinderkleding Kindermodeblog

Zara kinderkleding Kindermodeblog

Zara kinderkleding Kindermodeblog

Zara kinderkleding Kindermodeblog

Zara kinderkleding Kindermodeblog

Zara kinderkleding Kindermodeblog

Zara kinderkleding Kindermodeblog

Zara kinderkleding Kindermodeblog

www.zara.com

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie