Kindermodetrend: Aztec prints


Een kindermodetrend waar ik heel erg vrolijk en blij van word is de aztec print. In de volwassenmode en in het levendige straatbeeld zie ik deze excentrieke print overal opduiken. Ook in mijn eigen kledingkast én in die van Doutzen is een begin gemaakt. Maar ik ben vastberaden om de Aztec ‘collectie’ uit te gaan breiden. Ik word namelijk vrolijk van deze print en vind het erg leuk te combineren. Wat vind jij van de Aztec prints?H&M-print-shirt
H&M

45635a_supertrash-girls-legging
Supertrash

Munster kids

Munster Kids

45659a_retour-legging

Retour

Badpak Munster kids

Munster Kids

Tags: , , ,

0 Reacties

  • door agnes adema veenbaas
    Posted 2 juli 2012 19:31 0Likes

    Het bovenste shirt gaat nog en de rest vreselijk sorry!!! Erg verbleekt en druk…

Plaats een reactie