Contestblog 7: Mijn vintage verslaving


Door: Annemarie Schmitz

Vorige week heb ik me weer eens laten gaan. Mijn vriend wordt er gek van. Ik ben altijd wel een koopjes jager geweest, maar dit is nog beter. Het is ook zo makkelijk. Een verloren avonduurtje is zo opgevuld. Daarna vallen de pakketjes door de brievenbus en is het altijd spannend: is het net zo leuk als op de foto? Is het nog een beetje nieuw? Was het mijn bod waardig?

Vaak ben ik dol enthousiast, het is alsof je voor een dubbeltje op de eerste rij zit. Of zoals ze zelf zeggen: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat vaak ook zo. Ik heb het over: Marktplaats!

Het begon met wat rompertjes. Dezelfde week nog lagen er al nauwelijks gedragen Petit Bateautjes op de deurmat. Daarna kreeg ik steeds meer de smaak te pakken. De mooiste kinderkleding voor een prikkie! Nu zoek ik op merk en op maat. Mijn favorieten zijn Nononsense, Petit bateau, Name it en Imps & Elfs. Gewoon omdat ik het superleuke merken vind. Je kunt ook voor de exclusievere merken gaan, zoals IKKS of Burberry, maar dat eindigt bij mij soms in een deceptie. Toch nog redelijk geprijsd en veel gegadigden. Ik maak altijd een inschatting: hoe leuk vind ik het, hoe graag wil ik het hebben, en ziet het er nog mooi uit? Het is een kwestie van niet te hoog inzetten, maar toch een serieus bod doen. En dan even afwachten, gaat de verkoper akkoord met je bod? Snel reageren is voor beiden partijen fijn. Even internetbankieren en dan laat ik de kleding altijd opsturen. Over de verzendkosten doe ik nooit moeilijk, het kost me te veel tijd om kleding op te halen.

Zeg nou zelf, in deze tijd van crisis, zijn we toch gek als we elkaar niet een beetje helpen en leuke kinderkleding weer verder verkopen? Ik wens iedereen heel veel succes, maar ik waarschuw je wel, voor je het weet ben je verslaafd!
Suze kindermodeblog
Suze kindermodeblog

Vind jij dat Annemarie €250 moet winnen? Geef haar jouw stem! KLIK HIER om haar te steunen.

Kindermodeblog Kindermode stijl lookbook maken

0 Reacties

 • door liesje
  Posted 18 mei 2012 14:10 0Likes

  Ik heb alle blogs gelezen, deze springt er voor mij echt uit! Bij deze mijn stem.Hoop dat je wint!
  (je bent niet de enige met deze verslaving; ik had ook zomaar de schrijfster van je blog kunnen zijn;)

 • door Esther
  Posted 18 mei 2012 20:00 0Likes

  Ik ben niet zo’n Marktplaats shopper, maar met deze blog breng je me op ideeën 😉 Leuk om te lezen!

 • door Sanne
  Posted 21 mei 2012 15:34 0Likes

  lieve Ann,

  dit is echt de allerleukste blog, heel veel succes! liefs Sanne

 • door Marianne
  Posted 21 mei 2012 19:06 0Likes

  Annepan, jij bent de leuskte! Ik zie het al helemaal voor me, jij op marktplaats op zoek naar De Ultieme Koop!
  Succes!

Plaats een reactie