Contestblog 1: Niks kinderschoenen


Door: Sylvia Lafra

Onze zoon van 5 jaar begint kleding steeds belangrijker te vinden. Elke avond leg ik zijn kleding voor de volgende dag klaar en deze wordt óf compleet afgekraakt óf met luid gejuich bejubeld. Soms mag hij zelf iets kiezen en dat is natuurlijk helemaal gaaf!! Sinds kort  heeft hij Nike schoenen en het liefst loopt hij er de hele dag op en heeft hij ze ’s nachts in bed nóg aan. Het grappige is dat hij ze zelf NIKS schoenen noemt. Vandaag moest hij van mij zijn nette GEOX schoenen aan want je kunt naar mijn mening echt niet dag én nacht op die “NIKS” schoenen lopen. Natuurlijk stond “meneer” dit niet aan en weet je wat hij zegt?; “mam, wil je deze schoenen op Marktplaats zetten? Want ik wil graag nieuwe schoenen”…….

Onze zoon is behalve modebewust ook nog eens creatief en dat verdient wel een paar mooie nieuwe schoenen……

Contestblog 1
Vind jij dat Sylvia €250 moet winnen? Geef haar jouw stem! KLIK HIER om haar te steunen!

Dé blog over kindermode waar je blij van wordtLookbooks maken op Kindermodeblog

Plaats een reactie