Contestblog 6: Belle en beestjes


Door: Johanna Versluis

‘Zo zag mama er vroeger ook uit toen ze nog ‘cool’ was denk ik’. Onthust staar ik naar mijn drie in polyester gehesen prinsessen, hun zorgvuldig door mij gestylde setjes achteloos op de grond gesmeten. K3 rules. Gebiologeerd zitten ze achter lookbook.nu, via een eenmalig ‘vind ik leuk’ sinds kort dagelijks op mijn laptop te bekijken. Inspirerende foto’s, maar ook af en toe mijn antipathie bevestigend voor harembroeken, plateau sneakers, naveltruitjes, bretels, rugzakken, batikprints, neon en bovenal alles met een ‘kittige’ afbeelding…. In 1 nutteloze opmerking is mijn klassieke (toegeven: veilige) smaak gedegradeerd tot ‘bejaarden’ stijl. Birkin Bag, boucle blazers, flatjes (zooooo Audrey), lbd’s (veel), en o ja de bijna bijelkaar gespaarde Bayswater; het kan niet op tegen de high fashion volgens mijn 3 mini me’s blijkbaar.
Gelukkig mengt zoonlief zich in de discussie: ‘nou, als mama DAT gaat dragen hoeft ze mij niet meer op te halen hoor van school’
My boy, de Bayswater is vergeven.

Kindermodeblog contest

Kindermodeblog contest

Kindermodeblog contest

Vind jij dat Johanna €250 moet winnen? Geef haar jouw stem! KLIK HIER om haar te steunen.

Kindermodeblog Lookbook maken Kindermodeblog Shopwithyourfriends

Plaats een reactie