Contestblog 5: Vive la France


Door: Evelien Popelier

Vaak is kinderkleding zo leuk dat je die stiekem zelf zou willen dragen. Bij Antoine et Lili kan dit gewoon.   Antoine en Lili zijn twee Franse ontwerpers die hun kleding, accessoires en kleine meubelen nog artisanaal en dus in Frankrijk maken. Een tikkeltje etnisch,retro en vooral levendig.  Jurkjes, broeken en  cache coeurs worden met touwtjes en strikjes dichtgemaakt.  Zo sluit alles prima aan, ongeacht je vormen.  Samen met je dochter stralen in dezelfde  levendige kleuren van Antoine et Lili. Als je daar niet vrolijk van wordt! Laat dat vakantiegevoel dus maar een beetje dichterbij komen en voel  je als God in Frankrijk. De dichtstbijzijnde knalroze shop is in Rijsel (Frankrijk).  Maar de kindercollectie hebben ze alleen in Parijs. Ideaal excuus dus  om even de grens over te steken en de romantiek van Antoine et Lili op te zoeken.  Maar je kan ook gewoon via internet bestellen. Frankrijk pleit voor egalité. Moeder en dochter zijn hier gelijk. Geef ze ongelijk. Vive la France!

http://www.antoineetlili.com

antoinetlili4-001

Vind jij dat Evelien €250 moet winnen? Geef haar jouw stem! KLIK HIER om haar te steunen.

Kindermodeblog

Lookbook maken

Plaats een reactie