Trendwatcher kindermode: Space trend


Iedere maand laat Kindermodeblog’s trendwatcher Sophie (23) je zien welke trend er speelt en hoe je deze draagt….

Space! Deze trend mag heel letterlijk maar ook subtiel geïnterpreteerd worden. Of het nu gaat om het gevoel van glanzende stofjes, metallic uiterlijk, poeder tinten of de letterlijke space print, het mag allemaal! Wel zijn het de wat zachtere en vrolijkere kleuren die de hoofdrol hebben bij deze trend. Het hoeft allemaal niet te donker. Het gaat juist om de frisse, felle en spannende kleuren geïnspireerd op het space thema. Nu zal je de trend voor kids vooral zien in de sterretjes prints, maar mijn verwachting is dat deze trend nog wel even doorzet en volgend jaar zomer ( ja 2013!!) nog sterker naar voren komt en dan meer vertaald in de metallic stoffen, glanzende stoffen en letterlijke space prints! Enjoy!

Kindermode trendwatcher space trend

Kindermode trendwatcher space trend

Kindermode trendwatcher space trend
Zara: klik hier
Bonbonontheblock: klik hier

 

Tags: , , , , , , , ,

Plaats een reactie