Trendwatcher Sophie: BLAUW
Sophie (22) heeft een afgeronde modeopleiding op zak, jarenlange ervaring in de kindermode en volgt momenteel de vogue academie in amsterdam. Sophie heeft gevoel voor stijl en kent als geen ander de trends. Eén keer per maand laat zij op Kindermodeblog zien wat er hot en happening is. Uiteraard met een vertaalslag naar kindermode.

Graag deel ik vandaag met jullie een spring/summer trend speciaal voor de BOYS! Bij de volwassen mannen kan je er komend seizoen zeker niet omheen, maar ook voor je jongens is deze trend helemaal hot en happening: Blauw! En dan niet simpel blauw, nee, alle verschillende blauw tinten mogen deze zomer gezien worden. Van donker tot licht van indigo tot turquoise je kan het zo gek niet bedenken. Kan het voor jou niet gek genoeg, combineer dan verschillende blauwe kledingstukken tot een spannende en speelse outfit! Op die manier loopt je zoon (en man) er helemaal summer 2012 bij. I like!

Trendcollage Sophie voor Kindermodeblog

Trendcollage Sophie voor Kindermodeblog

Trendcollage Sophie voor Kindermodeblog

Trendcollage Sophie voor KindermodeblogAlle items zijn verkrijgbaar bij:
Zara KLIK HIER
KIXX KLIK HIER

Wat vind jij van deze trend?

Pin It

Tags: , , , , , ,