Trendwatcher Sophie: Sport en bloemen
Sophie (22) heeft een afgeronde modeopleiding op zak, jarenlange ervaring in de kindermode en volgt momenteel de Vogue Academie in Amsterdam. Sophie heeft gevoel voor stijl en kent als geen ander de trends. Eén keer per maand komt ze met een fotoblog en laat ze zien wat er hot en happening is. Uiteraard met een vertaalslag naar kindermode.

 

Door: Sophie
Trend 1: Bloemen
Voor mij kan de zomer niet vroeg genoeg beginnen! En nu de nieuwe collecties overal weer binnen beginnen te komen, kan ik niet meer wachten. Graag deel ik met jullie twee spring/summer trends voor 2012. Komend seizoen kunnen we er niet meer omheen, de bloemenprint. Nu zie je bloemetjes vrijwel altijd voorbij komen in de kindercollecties, máár dit seizoen mogen ze gezien worden! Groot, kleurrijk en lekker opvallend! En denk je nu, voor mij wat stoerders, NoNo combineert de bloem met een verwassen denim look waardoor het meteen een hele andere uitstraling krijgt, super!

Trend: Bloemen

 

Trend: Bloemen Trend: Bloemen
Trend 2: Sport
Een andere spring/summer trend die ik jullie niet wil onthouden is de sport trend. Nee wees niet bang, je hoeft je zoon echt niet in een trainingspak of voetbaltenue de deur uit te laten gaan. Deze trend is gebaseerd op invloeden uit de sportwereld en komend seizoen ook erg groot binnen de mannenmode. American football, BMX riders, soccer, baseball je kan het zo gek niet bedenken het mag allemaal terug komen in de kleding. Hieronder een sneakpeak van een aantal kindermerken die dit thema in de collectie hebben. Ik verwacht dat jullie deze trend nog bij veel meer merken tegen zullen komen!
Sport trend kindermodeblogsport trendsporttrendBeide trends kunnen én zijn er voor zowel de boys als de girls. Wat vind jij van deze spring/summer trends 2012?

(Items verkrijgbaar bij KIXX en Zalando)

Tags: , , , ,

0 Reacties

  • door Fleur
    Posted 12 januari 2012 10:35 0Likes

    I like!! Het shirt met de madeliefjes, te leuk :-))

  • door Roos
    Posted 12 januari 2012 13:29 0Likes

    Je hebt mij ook aangestoken hoor! Ik word helemaal vrolijk van al die kleuren en bloemen!

Plaats een reactie