Trendwatcher Sophie: Birds!
Iedere maand laat kindermodeblog’s trendwatcher Sophie (23) je zien welke trend er speelt en hoe je deze draagt….

Door: Sophie

Omdat naar mijn idee de zomer nog ver te zoeken is én ik toch de hoop erin wil houden hierbij nog een trend voor de zomer 2012! We zien dierenprints bijna elk jaar wel voorbij komen, maar dit jaar is ‘tie anders! Vrolijk, leuk, zomers, speels en niet zo standaars als de gebruikelijke zebra, tijger en slangenprints. Deze zomer mag de vogelprint luid en duidelijk, maar ook heel subtiel en klein in de kleding terug gezien worden. De vrolijk gekleurde tjilpende diertjes zijn ook voor de kids een leuke trend! En gelukkig is deze trend ook bij genoeg kindermerken terug te zien! Ook vlinders reken ik tot deze trend mee, gewoon omdat ik ze leuk vind en ze zo vrolijk en kleurrijk zijn! Enjoy!
Kindermode trendwatcher_trends kindermode_birds
Trendcollage_kindermode_trendwatcher

Wat vind jij van deze trend?

.

Tags: , , ,

Plaats een reactie