Zomerse mode van Scotch Shrunk & R’belle


Het is soms net de omgekeerde wereld. Ohw, wat klinkt dat cliché uit mijn mond. Ik heb ‘t gevoel dat ik de zin ‘het is soms net de omgekeerde wereld’ al zó vaak heb gebruikt, als aankondiging van het nieuwe modeseizoen. Misschien valt het mee en weet ik even niks beters te verzinnen. Maar lieve mensen, het is toch ook een beetje zo? Dit weekend is het kerstmis en ik ga je nu een paar felgekleurde polo’s van Scotch & Soda voorschotelen. Ik heb gewoon het gevoel dat ik me een klein beetje moet excuseren hiervoor. Bij deze dus. Waar ik woon is trouwens nog geen vlok gevallen. Dus het valt nog best een klein beetje mee dit keer. Zelf ben ik  helemaal in mijn nopjes. Ik hou van mode en dat de mode bijna sneller gaat dan het licht, vind ik alleen maar mooi. Er breekt een periode aan van veel nieuwe inspiratie en daar kan ik mijn creativiteit lekker op loslaten. Misschien ook nog een paar andere eigenschappen. Je weet welke ik bedoel 😉 Het zomercollectie-seizoen is bij deze officieeel geopend. Hoera!

Wat dacht je van deze heerlijk zomerse items van Scotch & Shrunk en Scotch & R’Belle? (beter bekend als Scotch & Soda) Omdat ik zo enorm blij werd van deze kleding heb ik er meteen een zomers tintje aangegeven. Ik vind die leggings ook echt cool, een musthave voor ieder meisje!

Scotch & Soda & Scotch & R'Belle Scotch & Soda & Scotch & R'Belle
Scotch & Soda & Scotch & R'Belle

 

Scotch & Soda & Scotch & R'Belle
Je vindt deze items bij KIXX. Voor Scotch & Shrunk klik hier
En voor de meidencollectie, Scotch & R’Belle klik hier

 

 

 

Ben jij al een beetje klaar voor de zomer collecties?

Tags: , , , , , , ,

0 Reacties

  • door Fleur
    Posted 20 december 2011 22:45 0Likes

    Die leggings zijn té gek!!

Plaats een reactie