Zara: nieuw lookbook


Het is weer tijd voor nieuwe looks en inspiratie uit het lookbook van Zara Kids. Deze outfits zijn stuk voor stuk minimalistisch kwa stijl en ogen misschien wat simpel -en een beetje volwassen- ze zijn zeker trendy en stijlvol! De fotografie is om door een ringetje te halen, dus het is dubbel genieten 🙂 Haal eruit wat jou aanspreekt. Mijn favoriete looks zie je hieronder en degene die ik nog net ietsjes leuker vind heb ik met een hartje bestempeld. Welke look spreekt jou het meeste aan?Kindermode Zara LookBook op kindermodeblog

Kindermode Zara LookBook op kindermodeblog

Kindermode Zara LookBook op kindermodeblog

Kindermode Zara LookBook op kindermodeblog

Kindermode Zara LookBook op kindermodeblog

Zara Lookbook kindermode Zara looks op Kindermodeblog

Kindermode Zara LookBook op kindermodeblog

 

www.zara.com

 

 

 

Tags: , , , , , , , , ,

Plaats een reactie