Fashionshow: New Generals


New Generals uit Denemarken bestaat nog niet zo lang maar is een merk wat het gelijk heel professioneel aanpakt. Vorige week hebben ze als enige kindermodemerk de catwalk in Kopenhagen beklommen en vandaag zit je bij Kindermodeblog front row 🙂 Zoals ik al eerder schreef heeft New Generals veel zwart in de collectie en dat is er in de nieuwe herfst winter collectie van 2012 niet minder op geworden. Wanneer het gecombineerd wordt met lichte grijstinten vind ik het zwart van New Generals erg mooi. De nieuwe collectie kenmerkt zich door oversized zakken, geplooide schouders, edgy afdrukken en veel eigenwijze details. Dit is 100% organische highfashion kinderkleding! Ga lekker zitten & get inspired….

New Generals Kidsfashion op Kindermodeblog

New Generals Kidsfashion op Kindermodeblog

 

New Generals Kidsfashion op Kindermodeblog

New Generals Kidsfashion op Kindermodeblog

New Generals Kidsfashion op Kindermodeblog

New Generals Kidsfashion op Kindermodeblog

New Generals Kidsfashion op Kindermodeblog

New Generals Kidsfashion op Kindermodeblog

New Generals Kidsfashion op Kindermodeblog
Voor meer informatie: www.newgenerals.com

Tags: , , , , , , , ,

Plaats een reactie