New Generals sneakpeek zomer 2013


Er komt wit uit de hemel, de files worden langer en de benodigde warm makertjes worden uit de kast getoverd. Het nieuws van vandaag is natuurlijk de sneeuwval. Weer of geen weer, warm of koud, op Kindermodeblog doen we gewoon waar we zin in hebben. Vandaag hebben we zin in sneakpeeks van de nieuwe zomercollecties! We beginnen met de collectie van New Generals. Dit Deense merk is zeer fashionable en een tikje alternatief. Opvallend zijn de grafische prints en het kleurgebruik, wat voornamelijk uit zwart ,wit en grijs bestaat. Maar wat zien we in zomer 2013? Meer kleur! Ook bij New Generals. Hier een voorproefje, wordt vervolgd….

New generals collectie

New generals 2013

New generals 2013 

Meer info? Check de website —->www.newgenerals.com

 

Tags: , ,

Plaats een reactie