Achter op de Vespa


Door: Miranda

FLORENCE  – Knikkebollend zitten ze achterop de vespa en beschouwen ze hoe paps of mams  gierend en tierend (en vaak ook  vloekend) vol gas zich in het Florentijnse verkeer mengt. Scheurend door de renaissance binnenstad over de eeuwenoude bruggen langs de besmokte meesterwerken van Michelangelo, iets waar voor die arme man echt geen eer aan te behalen is. Menig ouder haast zich namelijk ’s ochtends op de scooter naar school om de kleine spruit af te leveren, en hoe! Niet alleen vader en moeder sjeest  in chique kantoorkleding door de stad, maar achterop de scooter wordt net zo hard mee gedaan met een  stylische HELM!

Het motorsport  merk Axo Glory heeft ook aan de kleintjes gedacht en dan bedoel ik niet aan het geld! Veiligheid staat voorop dus ook kinderen zitten met een speciale kinderhelm achter op de Vespa. Axo Glory werkt samen met Warner Bross, Tweety, Super Man en Batman, geen cartoon is te gek voor dit merk! Maar ook de samenwerking tussen DIESEL en AGV Mowie is een groot succes, stoere kinderhelmpjes in legerkleuren. Maak het plaatje af met felgekleurde regen laarsjes en een mooie designer kinderzonnebril van Gucci, net als pappa of mama!

Vespa en Axo Gucci zonnebrilGucci zonnebril
www.axosport.com

Tags: ,

0 Reacties

  • door Bibi
    Posted 5 november 2011 10:42 0Likes

    Onwijs leuk stukje over ‘kinderen-mode-in-Florence’. Ik zie de liefhebbende ouders met hun kleintjes, veilig achterop, zo voor me!

Plaats een reactie