Autumn-Winter trends 2011-2012

Door: Sophie

Trends komen en gaan, maar wat zeker is, is dat ze allemaal ooit weer terug komen. De trends voor het komende seizoen worden bepaald door de grote designers die met hun collecties een statement zetten voor wat er komen gaat. Voor deze herfst heb ik twee trends uitgekozen die helemaal in zijn en deze doorvertaald naar kinderkleding. De kindermode loopt over het algemeen een jaartje achter op die van de volwassene, maar steeds vaker zie je dat dit niet altijd meer het geval is en dat de kids gewoon megaan met de trends die op dat moement helemaal hot en happening zijn.

Komende herfst/winter zien we onder andere het native american indianen stijltje helemaal terug en ook de ruit mag niet vergeten worden. En dan niet het ruitje wat we allemaal kennen, maar de stoere blokruit.

Native AmericanNative American Native American Native American Native American BlokruitBlokruitBlokruitBlokruitBlokruit
Alle getoonde kinder-items zijn afkomstig van ZARA en KIXX

Welke trends spreken jou het meeste aan?

Tags: , ,

Plaats een reactie