Mini Rodini


Ik heb een beetje het gevoel dat het komkommertijd is op kindermodegebied. De collecties lopen ten einde, de sale is alweer even bezig en de nieuwe collecties staan voor de deur. Ik merk aan mezelf dat ik sta te trappelen, ik ben zó benieuwd naar wat er komen gaat. Welke trends gaan we zien en leuker nog, welke trends breken er door?!?
Gelukkig is er op Kindermodeblog.nl altijd wel iets te melden, komkommertijd of niet; er zijn zóóveel leuke merken en ik zit bordevol inspiratie. Ik laat je vandaag een paar items van het merk Mini Rodini zien. Mini Rodini is een Zweeds merk wat ik leerde kennen toen ik zwanger was. Toen ik voor de eerste keer op de kinderafdeling stond te koekeloeren, viel mijn oog op een romper met robots. Ik was op slag verliefd, nou dan weet je het wel. Ik wist niet of het een jongen of meisje zou worden, maar een meisje met robots leek me nóg cooler!
Bijna drie jaar later zie ik nog steeds robots bij Mini Rodini, een merk dat je herkent aan de typisch Scandinavische look. Veel items met wat grovere retro achtige prints. De collectie van Mini Rodini is best gemixed qua stijl. Van rustige basics tot zeer opvallend. Voor ieder wat wils, kijk maar…
Mini Rodini Doutzen

Mini Rodini

Mini Rodini

Mini Rodini

Website Mini Rodini KLIK HIER
Wat vind jij van Mini Rodini? Plaats je reactie onder deze blog.

Vind je het leuk om Kindermodeblog.nl van dichtbij te volgen? Haak dan aan op Facebook en/of Twitter. Leuk als je me volgt!

Heb je nog vragen of wil je iets leuks met me delen? Mail dan naar frederieke@kindermodeblog.nl

Tags: , ,

0 Reacties

  • door Fleur
    Posted 18 juni 2011 22:35 0Likes

    WOW! Helemaal te gek!! Wat een gave dingen … i love it 🙂

  • door Purestarters
    Posted 12 juli 2011 22:36 0Likes

    Love it!

Plaats een reactie