5A1A2136

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op Kindermodeblog! 6 jaar geleden ben ik, Frederieke Wieberdink, deze website begonnen!

_MG_4212 2-23-2Kindermodeblog is uitgegroeid tot toonaangevende website op het gebied van kindermode en wordt gevolgd door webshops, winkels en leveranciers van over de hele wereld! Maar bovenal door een peleton aan Nederlandse moeders! Ik run deze website (én nog 2 andere online initiatieven) samen met mijn team vanuit een gezellig kantoor in hartje Utrecht! We stoppen er 24/7 enorm veel tijd, liefde en energie in :)

Op Kindermodeblog komen elke dag nieuwe blogs online boordevol kinderkleding inspiratie en combinatie ideeën én kun je lezen over de leukste webshops, kinderkledingmerken en kindermode trends. Het overgrote deel van de blogs op Kindermodeblog is voorzien van uniek en eigen beeldmateriaal. Iets waar we bij Kindermodeblog ontzettend trots op zijn!

Ik noemde het net al even, maar naast Kindermodeblog zette ik 5 jaar geleden de website MamaGlossy op en lanceerde ik in januari 2017 een editorial kindermode website (én tevens vernieuwend slow content concept) : www.sparkle26.com www.sparkle26.com” target=”_blank”>

Als kinderstyliste organiseer ik wekelijks styling & fotoshoots waarbij verschillende kinderen in trendy outfits op de foto gaan! Maar ook bedenk ik (content) styling concepten én geef ik consultancy op het gebied van kindermode aan leveranciers en retailers. Daarnaast geef ik Blog & Social Media workshops.

En verder…. ben ik getrouwd met Sjoerd en trotse mama van Doutzen (7) en Oliver (3). Zo nu en dan verschijnen zij ook op Kindermodeblog maar dat is meestal via mijn Instagram account

Leuk als je mij en mijn blog(s) gaat volgen!!

– X♡ – Free

Wil je samenwerken of heb je een vraag? Neem dan contact op met frederieke@kindermodeblog.nl
Klein formaat - Kindermodeblog behind the scenes EditieNL interview-1

Chrome Legacy Window 7-6-2016 225959 Bekijk hier de aflevering, het item start vanaf 12:45