About


Hey!! Wat superleuk dat je op Kindermodeblog komt kijken! 7 jaar geleden ben ik, Frederieke Wieberdink (noem mij maar Free 😉 ) deze kindermode website begonnen. Ik werkte toen in een kinderkledingwinkel en kindermode is mijn allergrootste passie! Ik ben de trotse mama van Doutzen (8) en Oliver (4) en getrouwd met Sjoerd. We wonen tussen de gezellige terrasjes in Utrecht. Wat in 2011 begon als een hobby omdat ik hou van schrijven en mijn kindermode inspiratie wilde delen, is uitgegroeid tot mijn full time job en eigen kindermode bedrijf. Alles wat ik doe voor mijn werk als kinderstyliste en al het leuks dat ik mag meemaken, deel ik hier met jou! Superleuk dat je er dus bent! Ik hoop je elke dag weer ( samen met mijn vaste team én gastbloggers) te mogen inspireren met tips om je kinderkledingkast up to date te houden en ik deel de leukste kindermode merken, musthaves én shop adresjes met je. Ik hoop je hier dus nog veel vaker terug te zien. Je kunt hier terecht voor kinderkleding inspiratie voor babies t/m tieners. Voor een klein of groot budget, we delen het hier allemaal!

Op Kindermodeblog komen elke dag nieuwe blogs en video’s online met nieuwe combinatie ideeën en kinderkleding inspiratie en én kun je lezen over de leukste webshops, kinderkledingmerken en de laatste kindermode trends. Ook schrijf ik over wat mij bezig houdt. Als mama, als kinderstyliste en als ondernemer.Als kinderstyliste organiseer ik wekelijks styling & fotoshoots waarbij kinderen in hun outfits op de foto gaan! Maar naast het stylen en combineren van outfits,  bedenk ik ook (content) concepten én geef ik consultancy op het gebied van kindermode aan leveranciers en retailers. Daarnaast geef ik regelmatig Styling & Social Media workshops. Ik wil anderen graag inspireren en verder helpen met de ervaring die ik heb opgedaan. Samen met mijn team werken we vanuit een gezellig kantoor in hartje Utrecht! We stoppen enorm veel tijd, liefde en energie in Kindermodeblog en we hopen dat we ook jou dagelijks mogen inspireren. Naast Kindermodeblog kun je ook terecht voor kidsfashion en editorials op mijn andere site Sparkle26.com

Ik zou het superleuk vinden als je mij en Kindermodeblog gaat volgen en dat ik mijn liefde voor kindermode mag delen met jou! Wil je iets kwijt of heb je een vraag? Shoot! Ik vind het erg leuk om berichtjes te ontvangen.

Veel liefs -X♡ – Free

" Laat je inspireren om buiten de lijntjes te denken! Dromen, durven en doen! "

TEAM KINDERMODEBLOG

_MG_6280-002
Frederieke

Frederieke, Founder van Kindermodeblog en mama van Doutzen (8) en Oliver (4) zie full story hierboven!

sophie
Sophie

Sophie, Content manager & creative assistent bij Kindermodeblog. Nieuwe kindermode merken, trends en collecties! Dat is waar ik blij van word.

noor
Noor

Noor, moeder van Olivier (13) Cato (12) en Philou (9) en verantwoordelijk voor de Sales & marketing bij Kindermodeblog. Neem gerust contact op voor een leuke samenwerking!

renkse foto about
Renske

Renske, mama van Julie (5) Phileine (3) en Beau (2) Mijn motto is: je kan nooit maar dan ook nooit genoeg panterprintjes in je kast hebben!

about Yvon
Yvon

Yvon, mama van twee heerlijke meisjes Olivia (3) & Philou (2).
Liefde voor fotografie, mode, design, reizen en bloggen.
‘ Latte Machiatto, gek op koken, gevoelig voor healthy recepten, een kleine shop verslaving, een goed tijdschrift, Crossfit & Pilates, vriendinnen en een goed glas wijn’

about Sandra
Sandra

Sandra, mama van Saar (6) & Fem (3). In het dagelijks leven werk ik drie dagen in de week als Directiesecretaresse . Daarnaast ben ik veel bezig met fotograferen,  hardlopen en ben ontzettend gek op kinderkleding!

about Sophary foto
Sophary

Sophary, moeder van Aiden en Aimee (3 jaar)
Leuk weetje … Ik heb een grote passie voor fashion & food en deel veel van mijn inspiratie via sososoof

about Nathalie foto
Nathalie

Nathalie, moeder van 3 heerlijke zonen van 8, 6 en 2 jaar. Naast mijn baan heb ik uiteraard als hobby het stijlen van de boys. Ze net even anders aankleden dan anders. Daarnaast ook gek op het stylen van hun kamers Uit mijn liefde hiervoor ben ik vorig jaar Pure & made with Love gestart.

nienke foto
Nienke

Nienke, trotse mama van Jaelyn (4) en Lovy (0) en getrouwd met Randy. Ik ben gek op fashion, maar verwaarloos mezelf stiekem wel een klein beetje sinds mijn meisjes in mijn leven zijn. Ik word er gewoon nóg blijer van om hun mooi te kleden. Of ik verder nog hobby’s heb? Mijn dochters. En mijn meisjes fotograferen.

rosan
Rosan

 Rosan, getrouwd met Simon en mama van 2 meiden Mckenzie (3 jaar) en Scottie (1). Ik ben projectmanager heb een eigen webshop en de weinige tijd die ik over heb spendeer ik meestal aan mijn instagram verslaving!

heddy foto
Heddy

Heddy súper trotse mama van Rein & Maas! Een gezellig duo, altijd in voor een feestje en zijn twee handen op één buik! Ik ben dol op kinderkleding, leuke (twinning) matches maken en hoop jullie daarbij een flinke dosis inspiratie en een lach op je gezicht te geven in mijn blogs. Enjoy!

frederique
Frederique

Frederique, trotse mama van dochter Juul (4) en zoontje Tibeau (3) naast een drukke baan run ik sinds een aantal jaar mijn eigen bedrijf withfrederique. Waar ik ook heel erg blij van word is shoppen en dan met name voor mijn kids. Ik vind het heerlijk om stijlen te combineren en nieuwe merken te ontdekken.

danielle
Danielle

Danielle, moeder van Sara Lou (6) en Moos (2) Ik ben een echte Kids fashion addict, verslaafd aan Instagram en in mijn dagelijks leven ben ik Online Marketing Strateeg. Energiek en een tikje chaotisch, maar wel met structuur!