BOORDEVOL (LENTE) INSPIRATIE

Door: Sanne

Yesssss de lentekriebels zijn van start, de zon schijnt weer lekker en de nieuwe collecties shinen weer in de winkels! Je kunt me niet zien maar een glimlach zit er zeker op mijn gezicht bij deze vooruitzichten. 

Zoals ik al had geschreven afgelopen blog mocht ik even helemaal los gaan bij Little Things in Arnhem, en oh wat had ik veel ideeën en plannen. En ondanks dat ik weet dat dat vaak anders loopt dan gepland met drie kleine kinderen ging het nog aardig goed en vonden de kindjes het heel erg leuk! De dag begon op de fiets naar Arnhem heerlijk in de kou, goed ingepakt en liedjes zingend om elkaar er een beetje bij te houden want tja het was toch zondagmorgen;) Mijn vriendin en haar zoon had ik meegevraagd ten eerste voor de gezelligheid maar ook omdat ik het leuk vond om toffe ‘grote’ jongens outfits aan jullie te kunnen laten zien want ik merk in mijn omgeving dat dat nog weleens lastig is om bij elkaar te vinden. Na een klein half uurtje fietsen kwamen we aan in walhalla land, en wat super fijn is is dat de kinderen zich daar heel goed kunnen vermaken in de winkel super handig als de mama’s en papa’s lekker aan het shoppen zijn! Na een kop koffie ging ik aan de slag, eerst maar eens kijken wat er allemaal voor moois tussen zat en wat ik wilde laten zien vervolgens kijken welke van de vier kindjes er “zin” in had, want tja dat is niet geheel onbelangrijk!

Met volle zin gingen er al twee van de vier met me mee, heel gezellig! En nee er kwamen in deze fase nog geen koekjes aan te pas hoor;) We stapten lekker naar buiten het zonnetje in en daar konden ze lekker even hun energie kwijt, dat vind ik het allerleukste om ze te fotograferen wanneer ze helemaal lekker hun zelf zijn. Inmiddels wat setjes kunnen shooten, toen de kleine man erop en oh echt hij deed het fantastisch, rende niet weg en zei zelfs regelmatig ” COOL he mama”  

Na een aantal setjes te hebben aangehad, meerdere koekjes en lolly’s die inmiddels de mond in gegaan zijn waren ze er wel klaar mee… Ik was al blij dat het tot hier was gelukt, na aardig wat zweetdruppels op mijn voorhoofd en hoge stemmetjes te hebben opgezet was ik zeer blij met het resultaat en supertrots op de kindjes stapten we weer op de fiets terug om naar huis te gaan. Nu komt het hoor… Voor de mensen die mij kennen is dit heel normaal want ik ben de hele dag altijd bezig en prop het liefst drie uur in in een kwartiertjes, herkenbaar bij jullie?? 

Wij voldaan en moe op de fiets, Juunes die nog altijd een middagslaapje doet zat al bijna met de ogen dicht in de bak terwijl zijn zussen genoten van het uitzicht en kletsten er op los. Na een minuut of tien dacht ik wat voelt er nou zo raar met fietsen…. LEKKE BAND!!!!!!! Met een bakfiets en drie kinderen erin kan ik je vertellen, een marathon is er niks bij! Alles op kunnen lossen met hulp van anderen konden de kinderen alvast naar huis zodat zij lekker konden spelen, eten en slapen! Moeders mocht even lekker de kuiten trainen want ja zo’n fiets gooi je niet even in de kofferbak van een auto, dus dat werd lopen. Al met al een memorabele zondag met vooral veel gelach want achteraf is dat altijd het leukste toch. En dan leer je weer even dat de dingen gewoon soms even anders lopen en je dan dus maar iets minder doet op een dag..

Geniet van de plaatjes die we met veel liefde gemaakt hebben, een reactie zouden we heel leuk vinden;) En de kleding komt dus allemaal van Little Things in Arnhem, die doen zeker weten een dansje als je iets leuks bij ze besteld! 

Veel liefs Sanne 

 

 • Kleding allemaal Sproet & Sprout
 • Laarzen Bootstock
 • Cap CarlijnQ
 • Zonnebril Lil’ Atelier

 • Top en rokje Blossom Kids
 • Laarzen Bootstock
 • Playsuit Nestkind
 • Cap Little Hedonist
 • Sneakers Victoria

 • Playsuit Nestkind
 • Schoenen Victoria
 • Cap Little Hedonist

 • Jacket CarlijnQ
 • Cap CarlijnQ
 • Short en blouse Blossom Kids
 • Rugzak Lil’ Atelier

 

 • Jeans Ammehoela 
 • Sneakers Victoria 
 • Blouse Blossom Kids
 • Regenboog bag Mimi&Lula

 

 • Jurkje Play Up
 • Shirtje (Eden) Phil&Phae
 • Sneakers Victoria
 • T shirt (Julian) Ammehoela 
 • Sweater Nixnut
 • Short Play Up

 • Schoenen Victoria
 • Broek Sproet&Sprout
 • Jasje Lil’Atelier

 

Tags:

Plaats een reactie