DE LENTE OUTFIT VAN SANNE


Door: Marlous

Het zonnetje schijnt volop! Je begrijpt wel, dat deze blog heel snel getypt gaat worden om zo snel mogelijk met z’n allen naar buiten kunnen gaan.
Het weer geeft ons hopelijk alvast een voorproefje op het heerlijke zomerweer, dat komen gaat. Dus ‘Bye Bye’ dikke winterjas en ‘Hello’ luchtige zomerjas. Gelukkig had ik net vorige week voor Sanne een leuk  spijkerjasje van Name it gekocht, dat prima door kan als zomerjas. Aan de binnenkant is hij heerlijk zacht, door de sweatstof voering.
Bij dit weer horen natuurlijk ook zomerse kleurtjes, dus het spijkerjasje heb ik gecombineerd met een fel roze/oranje sweatpants van Tumble ‘n dry. Deze broek heeft een allover panterprint voor een stoere, maar toch girly look. Op de broek draagt Sanne een t-shirt met gouden hartjes print. Het leuke aan dit t-shirtje vind ik, dat het aan de achterkant wat langer is, waardoor het me een beetje doet denken aan de achterkant van een rokkostuum. Leuk detail. Verder draagt Sanne witte sneakertjes van Zara en om haar hoofd te beschermen tegen de zonnestralen, krijgt ze van haar beschermende broer zijn baseball cap van Scotch& Soda.
En nu druk ik  heel rap op ‘verzenden’ , zodat we met z’n vijven zo snel mogelijk in de speeltuin wat van die overheerlijke zonnestralen kunnen gaan absorberen. Fijne week!

Je kunt het broekje shoppen via deze link

IMG_7693 (1)

IMG_7664

IMG_7702

IMG_7694

Klik hier om meer te zien van de nieuwe Tumble collectie

Wat vinden jullie van Sanne d’r outfitje?

Tags: , ,