GO BANANAS KINDERSCHOENEN

Zoals jullie weten ben ik dol op kleur! En op het mixen en matchen van prints. Het heerlijke in de kindermode is dat dit ook allemaal geoorloofd is, niets is te gek. Toen een jaar geleden het nieuwe kinderschoenen merk Let’s Go Bananas op de markt kwam, stond ik dan ook keihard te juichen. Deze kinderschoenen zijn namelijk he-le-maal te gek! Dit kinderschoenen merk is onderdeel van het populaire en gerenomeerde kinderschoenen merk Shoesme, dat voor mij meteen betekent dat ik weet dat het met de pasvorm, het materiaal en het voetbed wel goed zit. De kinderschoenen van Let’s Go Bananas zijn bovendien ook nog eens leuk geprijsd en zeker voor een lente / zomerschoen is dat wel even net wat fijner. Zeker met die stijgende benzineprijzen. Ohnee, laten we het daar maar even niet over hebben. De sneakers, of gympen, hoe je het ook wilt noemen: ze zijn uitgewerkt in verschillende prints en kleuren, en de ene schoen is nog leuker dan de andere. Sorry ik ben nogal enthousiast zoals je merkt hahaha. Ze zijn niet alleen leuk om te zien, maar ook van goede kwaliteit: geen plakkerige zweetvoetjes, maar schoenen die ademen. Precies wat we graag willen voor onze lieve koters. De Go Bananas zijn verkrijgbaar in maat 20 t/m 35. Dus je zoon of dochter kan verdomd lang z’n lol op, met deze leukerds. Worden het de alpaca’s (nieuw dit seizoen!) de zwanen of de haaien? Of toch de dino’s? Wij wensen je heel veel succes met kiezen! Onze tip: laat die keuze maar aan je zoon of dochter over, scheelt jou weer keuzestress hahaha.

Good to know: 
– er zijn zowel klittenband als veterschoenen verkrijgbaar
– naast de toffe sneakers zijn er ook regenlaarzen, slippers en rugzakken
– de schoenen zijn 100% recyclable en duurzaam uitgevoerd
– wij bij Kindermodeblog zijn fan!

Klik hier om naar de Bananas collectie toe te surfen, laat je ons weten wat je ervan vindt?

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie