KLEINE KINDEREN WORDEN GROOT

Door Sanne:

Oehhhhh wat een storm van nieuwe collecties druppelt de winkels weer in. Daar word je toch oprecht blij van! Afgelopen week mocht ik weer een paar dagen helemaal los gaan met de styling bij de kinderwinkel Little Things, en oh wat geniet ik daar toch altijd van. Ik denk zelfs dat ik er een volgende blog aan ga wijden, want er is zoveel moois binnen gekomen dat wil ik jullie niet laten missen. En hey als ik dan toch zo dicht bij het vuur zit kan ik het beter gelijk met jullie delen;) Mochten jullie verzoekjes hebben om bepaalde kledingstukken, merken of combinaties te zien let me know?! In de foto’s onderin zie je weer dat ik voor niks gewerkt heb, want er gaan toch altijd weer wat items mee naar huis! OEPS!

Over storm gesproken bij ons achter was een boom omgewaaid, tja waar niet hoor ik je denken… Nu moet ik zeggen de dag erna was voor Juunes de dag van zijn leven, ik denk dat hij zeker een half uur voor het raam heeft staan kijken naar de graafmachine en vrachtwagen die de stukken bij elkaar takelden en versnipperde.  Daarna pakte hij de hele dag alles zelf op met het geluid en d handelingen van een grijper, hilarisch wel! Ik zeg hoppa in the pocket! Want drie kids de hele dagen binnen met dit slechte weer maakt het niet persee makkelijker, ik zou bijna tijdens het middageten een glas wit inschenken voor mezelf en de pyama’s al aantrekken.. Doe ik niet hoor ik wacht netjes tot er een 5 in de klok zit;) Maar eerlijk ik zal blij zijn als het weer zonnig en vooral droog is, zodat ik niet met de zweetdruppels op mijn voorhoofd op de fiets hoef te stappen en de hele fietsrit koppen aan het tellen ben om te kijken of er geen kind met fiets en al de lucht in is gewaaid! We hadden een “filmavond” ingelast samen met een vriendin en haar zoontje, lachen gieren brullen hiero, weinig film wel veel fantasie en popcorn die ik drie dagen later nog terugvond onder de kussens.  

Afgelopen weken stonden in het teken van nieuwe ontwikkelingen bij o.a Eden want deze grote meid is begonnen met zwemles en trots dat ze is! Wij ook natuurlijk;) Ze nodigt iedereen uit om te komen kijken bij het raam van het zwembad om vervolgens de hele tijd handkusjes en een mooie glimlach naar ze toe te seinen Echt heel lief! Ze mocht zelf een badpak uitzoeken en je raad het al het is er een geworden met een panter erop! Ook hebben de kinderen weer een rapport mee naar huis gekregen van school en dat is toch wel leuk om te zien hoe ze op school zijn, en of uiteraard alle spannende verhalen die ze elke dag hebben uit school ook een beetje stroken met de werkelijkheid. Gelukkig is dat meestal wel het geval, sterker nog bij het rapport van Eden had ik die van haar er nog blind uitgepikt als haar naam er niet op had gestaan. Zo fijn om te zien dat een kind echt zichzelf is op school, echt een teken dat ze het naar de zin hebben en natuurlijk dat de meester haar goed kent inmiddels. 

Volgende week alweer voorjaarsvakantie, wat vliegt de tijd toch hè! Hebben jullie leuke plannen in de agenda staan met de kids tijdens de vakantie? Leuk als je ze deelt onder mijn post, ik word altijd blij van kleine creatieve activiteiten die je met de kinderen kan doen..jullie ook?

Dus even kort mijn plan voor de next blog is een merk of twee onder de aandacht brengen, met veel variatie en veel blije koppies van de kinderen die ze mogen dragen. Lijkt jullie dat net zo leuk? 

Liefs Sanne

  • T – Shirt Ammehoela Kids
  • Legging H&M

  • Sweater LIL’Atelier
  • Broek Zara
  • Bodywamer Mingo

  • Jeans en Trui Zara
  • Pet Bobo Choses
  • Blauwe plek in zijn gezicht kwestie van je handen in je jaszak houden wanneer je valt…

 

Plaats een reactie