WELKE KINDERSCHOENEN WORDEN HET?


Door: Marlous

Yep ik geef het volmondig toe. Ik ben een enorme Zara freak. Al jaren! Ik denk dat mijn eigen kledingkast voor ongeveer 60 % vol hangt met kleding van Zara. De stenen winkel bezoek ik regelmatig, maar nog vaker ben ik te vinden op de webshop. Absoluut een van mijn favoriete webshops. Volop keuze en voor ieder wat wils. Betaalbare mode die de laatste trends op de voet volgt. En over voeten gesproken. Momenteel ben ik helemaal verliefd op de baby/peuter schoentjes van Zara. Ik vind ze eigenlijk allemaal leuk en kiezen is daarom echt onmogelijk. Sanne loopt sinds een paar weken en dit vond ik absoluut een legitieme reden om helemaal los te gaan op de ‘Zara schoentjes’.
Voor deze blog heb ik Sanne’s schoenen collectie van Zara even op een rij gezet. Voor de duidelijkheid, dit is alleen nog maar haar lente/zomer collectie 😉

Welk paar vinden jullie het leukst? Ik kon overduidelijk niet kiezen 😉

Via deze link kun je bij Zara shoppen

image1 (5)
IMG_8475

IMG_8471
Klik hier om te shoppen bij Zara

Voor welke schoenen gaan jullie?